Site pictogram Geen Niche

Over mij

Hoi!

Over mij 
Hoi ik ben Esmeralda (‘88) en ervaringsdeskundige. Ik hopte van puberale perikelen naar de quarterlifecrisis. Inmiddels ben ik 32 en op reis in Australië, om mijn dertigers-crisis voor te zijn. 

Ervaringsdeskundige
In al mijn banen en studies heb ik veel ondersteuning gehad van coaches en mentoren. Daardoor werkte ik als job coach, volgde intensieve trainingsdagen gericht op teambuilding en zelfontwikkeling (van vuurloop tot aan geblinddoekt door een bos rennen en je medemens daarbij moeten vertrouwen) en had zelf twee jaar schematherapie.

Ik merkte dat ik toch nog steeds worstelde met toenemende angstgedachtes en hoe om te gaan met mijn HSP-kant. Ik loop nog steeds over of juist leeg.

Momenteel verdiep ik mij in het yoga pad, waarbij ik mij verdiep in de kracht van meditatie, ademhalingstechnieken en zelfrealisatie. 

Wat doe ik
Wat ik wil en kan doen is je begeleiden op je pad naar zelfontwikkeling, middels zelfinzicht. Vanuit mijn ervaring naar jouw verhaal luisteren, en kijken wat we verder kunnen doen, afhankelijk waar jouw behoefte ligt.

Daarbij combineer ik praktische tools (goalsetting) met het intuitive. Want niet ieder verhaal past binnen de lijntjes. Ik weet er alles van.

Wat doe ik NIET
Ik ben geen therapeut, gecertificeerd life/business/carrière/of/vliegcoach. Op basis van een kennismakingsgesprek kunnen we kijken of er een klik is en of ik de juiste persoon ben voor jou.

Mijn stijl
Ik ben sensitief en recht-door-zee. Confronterende stijl indien nodig. Ik doe datgene wat mijn medemens liever ontwijkt en dat is spiegelen, confronteren, daar gaan waar het oncomfortabel is. Daar gaan dat wat je met je gedrag of met je gedachtes wil omzeilen. 

Mobiele versie afsluiten