Mijn nummer 1 tool: doodlen, scriben, visueel samenvatten

Normaal deel ik mijn privé scribes niet, omdat ze niet voor een specifiek publiek bedoeld zijn. Behalve dan voor mijn eigen geheugen. 

Bij het idee aan posten op sociale media komen mijn stemmen op genaamd: Perfectionisme, Kunst en Esthetica. En mijn oude tekenleraar die onze lichting maar hopeloos vond 🤦‍♀️#nojoke Maar daarvoor zijn scribes niet bedoeld. 

Scriben is een manier om datgene te verinnerlijken wat voor jou belangrijk is. In 1 simpel beeld. 

Ik experimenteer nog met lichte en donkere achtergronden, contrasten en metaforisch tekenen. It’s all part of the journey. So better enjoy the ride 🍿🚗

Brushes & colorpalette @the.visual.planner

#visualthinker #visualfacilitation #graphicfacilitation #sketchnoteacademy #sketchnoting #doodling #procreate #simplicity #sketchnotes #visualthinking #sketchnoting #visualnotetaking #graphicrecording #visualcommunication #zakelijktekenen #graphicfacilitation #zeichnen #visualrecording #praatplaat #visualthinkingatwork #aromafreedomtechniek #aromareset #lawofattraction #mindsettherapie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: