Hoe je ontdekt waar je heen wil

Mijn nummer 1 tool om helder te krijgen wat je wil is…Het maken van een visionboard. Ja, hoe verrassend.

Wie mij kent, weet dat ik dit al een aantal jaren met succes doe. Inmiddels heb ik er een boekwerk van gemaakt (= mega praktisch voor op reis en op mijn werktafel). 

Twee redenen waarom het πŸ‘οΈβ€πŸ—¨οΈπŸ‘οΈβ€πŸ—¨οΈ werkt 

1. Je maakt visueel en tastbaar wat zich IN jou afspeelt (je verlangens en gedachtes worden tastbaar). En door dagelijks je visie voor je te zien, ZIE je ook waar je naartoe werkt. Het onderscheidt hoofdzaak van bijzaak. 

Jij staat centraal, niet andermans agenda πŸ‘ŒπŸ‘οΈ

2. Het maakproces is even belangrijk als het resultaat. Je gaat zoveel mogelijk plaatjes verzamelen totdat je verzadigd bent. Vervolgens de selectieronde: wat blijft, wat niet, wat mag nog duidelijker vorm krijgen? 

Zo heb ik sinds kort pas weer een huis en een relatie op mijn bord staan, dat was lange tijd blanco (qua verlangen als mijn visie daarop). 

Je visie helder krijgen is een proces, geniet ervan ☺️

#keuzestress #twijfelaar #watwilik #wiebenik #waarwilikheen #visionboard #visie #manifesteren #lifehacks #persoonlijkeontwikkeling #kiezenvoorjezelf #verlangens #jijstaatopeen #beelddenkers #associatiefdenken #sketchnotes #visualthinking101 #doodleart

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: