De vraag achter de vraag

Op papier lijk je alles te hebben….maar, is dit het dan? Zie jij jezelf gelukkig worden waar je nu bent? Of over 1 jaar? Ondertussen blijft dat ‘lege’ gevoel maar groeien.

Ik zie veel mensen worstelen met de vraag waarop hun energie te focussen. Een nieuwe baan? Een ander carrierepad? Een groot avontuur in het buitenland of toch een nieuwe studie? Om vervolgens door keuzestress de situatie maar te laten zoals het is.

Belangrijker is “de vraag achter de vraag”. 

Wat heb jij nodig om een gebalanceerd, vervuld en gelukkig leven te leiden? 

Zo leerde ik aan de andere kant van de wereld dat ik eigenlijk wel van een simpel leven houd. Natuur, sporten, veel buiten zijn, simpel eten en mijn sullige hobbies. Allemaal in balans. 

En, wat heb jij nodig?

Binnenkort ga ik een maandtraject introduceren waarin we aan de slag gaan met je ‘keuzestress’. Want kiezen hoeft geen worsteling te zijn (you say whut?). Het is een vaardigheid. En hoe dichter je bij jezelf staat, hoe makkelijker je leert te kiezen. Wat wil jij nu echt?

#keuzestress #wiebenik #watwilik #waarwilikheen #dothework #energymanagemen t#onlinecoaching #actiefleren #actieindetaxi #fearsetting #goalsetting #exploreren #hspalskracht #lekkerzwevenmetesmeralda

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: