Momentum

Ja hoor, ik ben er nog. Achter de schermen hard aan het werk om #momentum te creëren. Je kunt wel een verlangen uitdragen en wachten ‘tot de sterren in de juiste positie staan’. Je zult ook zelf acties moeten ondernemen.

Het woord ‘momentum’ kun je op verschillende manieren uitleggen. Voor mij verwijst het naar een tijdspunt en naar een serie handelingen of acties die je kunt ondernemen. 

Meer abstract: het verwijst naar de buitenwereld (de realiteit), onze binnenwereld en een moment in de tijd waarin het samenvalt en vervolgens ga je als een tiet.

De buitenwereld bestaat uit een raamwerk, kader, regels, hoe je het ook wil noemen. Met wat gedraai aan je interne knoppen kun je je ergens voor klaarstomen. En op een bepaalt punt in de tijd valt het samen. Volg je mij nog? 

Momentum vraagt dus voor interne en externe observatie. Bovenal vereist het zowel controle als loslaten. 

Loslaten
We hebben de tijd niet in onze hand en soms kunnen we alleen maar wachten. Terwijl we wachten, werken we aan onze binnenwereld. Want zolang jij niet ‘het werk doet’, dan zal niets werken. Binnen niet en buiten niet.

#lekkerzwevenmetesmeralda #momentum #energiemanagement

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: