Welkom bij mijn online ‘second brain’.

Hier deel ik wat mij inspireert, bezig houdt en waar ik naar toe werk.

In mijn tweede brein vind je vooral inspiratie over millennials, hoogsensitiviteit en hoe daarmee om te gaan, zelfrealisatie, inspirerende en leuke podcasts en reflecties over mezelf.

Je tweede wat?

Second brain: een methode waarmee je je ideeën, inspiraties, bronnen en inzichten systematisch vastlegt. In deze video van Ali Abdaal legt hij duidelijk uit wat de cursus voor hem betekent. De cursus zelf kun je hier volgen.

Over mij
Al lang afgestudeerd, werkervaring opgedaan, op reis in het buitenland en nog steeds weet ik niet wat ik wil. Pas ik nergens ‘echt’ tussen. Want ik heb te veel hobbies en interesses die verder gaan dan het bingen van Netflix of alcohol.

Hopelijk inspireer ik jou met het vastleggen van mijn online second brain.

#zerotohero #millenials #buildingasecondbrain #hoogsensitiviteit #zelfrealisatie #persoonlijkeontwikkeling

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: